LinkedIn

LinkedIn som netværksredskab

Hvad enten du ønsker flere kunder, at fastholde de eksisterende, nyt arbejde, flere samabejdspartnere, eller bare ny viden, så er LinkedIn et hamrende effektivt værktøj.

I 2009 holdt jeg mit først oplæg om LinkedIn for mine daværende kollegaer. I 2011 begyndte jeg at lave workshops for medlemmer af Dansk Magisterforening, og siden har jeg holdt et utal af oplæg/workshops samt rådgivet en lang række virksomheder og medlemsorganisationer.

Jeg har også taget min egen medicin; da jeg blev GDPR-konsulent i 2017, var det via LinkedIn jeg fik kunder, samarbejdspartnere mm.

Søger du en...

Oplægsholder der kan holde et sprudlende og motiverende oplæg à 20-60 minutters varighed for ansatte/medlemmer/kunder eller lignende, om brugen af LinkedIn, så er dét en type opgave, jeg har stor erfaring med – fysisk såvel som online.

Underviser der ikke kun leverer viden, men også rent faktisk ændrer adfærd, så lyder det som en opgave for mig. Jeg underviser gerne hele dage, men foretrækker forløb, der består eksempelvis af et fysisk ½ dagskursus efterfulgt af 2-3 online opfølgningsmøder, da det er min erfaring, at det giver det bedste resultat. Se for eksempel casen med ARK advokater nedenfor.

Individuel rådgiver – hvad enten det er i forhold til en individuel profil eller en virksomhedsside, så påtager jeg mig meget gerne sådanne opgaver. Se eksempelvis casen med it-virksomheden, Cenvation, nedenfor.

Cases

ARK, Advokatfirma

HPE Denmark ville gerne klæde ledelsesgruppen på, så de blev endnu skarpere på LinkedIn – og derfor kontaktede de Gotvedpr.

Læs mere »

Videokursus: LinkedIn for jurister - styrk dit netværk og brand

I samarbejde med ADVOkurser har jeg udarbejdet dette videokursus, særligt målrettet jurister/advokater.
Hvis du ikke allerede via din arbejdsgiver har adgang til ADVOkurser, så læs her mere om hvordan du får adgang.