Case

ARK, Advokatfirma

Som HR- og udviklingsansvarlig i ARK advokatpartnerselskab ville Pernille Rysgaard Utzon-Frank gerne gøre virksomhedens cirka 30 ansatte og partnere mere aktive og komfortable med LinkedIn, og dermed mere synlige overfor klienter såvel som nye kollegaer.

Pernille spurgte derfor, om jeg kunne hjælpe. Det mundede ud i et forløb, der bestod af to online sessioner à 1 times varighed samt to fysiske oplæg for henholdsvis partnergruppen samt alle ansatte.

Mellem de enkelte sessioner/oplæg monitorerede jeg, hvorvidt undervisningen reelt havde en effekt. Det gjorde jeg, ved at se om de enkelte profiler blev opdateret, om antallet af følgere voksede mm.

”Alle var meget spændte, da den første online-session gik i gang, men lynhurtigt fik Thorleif skabt et rum, hvor det blev naturligt at stille spørgsmål og åbne op for ens egne oplevelser med brugen af LinkedIn som socialt medie. Det gjorde, at vi lynhurtigt kom i gang med at rykke os fagligt. Efter den første lektion sendte Thorleif hjemmeopgaver ud, hvilket sikrede en naturlig adfærdsændring.

Forløbet med Thorleif skabte et rigtig godt udgangspunkt og en fælles referenceramme for brugen af LinkedIn, hvilket har været enormt værdifuldt, når vi i virksomheden efterfølgende har begået os på LinkedIn.

Jeg vil klart anbefale andre at tage fat i Thorleif, hvis du har brug for hjælp til at navigere i LinkedIn-verdenen”.

Pernille R. Utzon-Frank